Keuze maken

Het mag duidelijk zijn dat het tegenwoordig erg moeilijk is om uit al die verschillende merken en modellen, net dat ene geschikte model te kiezen.
Dat heeft o.a. te maken met de aard van het beestje; ben je merkgebonden, heb je een specifieke voorkeur of wil je alleen het nieuwste en/of beste?
Ben je iemand die een koop graag zorgvuldig voorbereidt, die alles tot in detail wilt weten? Of ben je iemand die heel spontaan een toestel op een beurs of via internet koopt?
Met een beetje zelfkennis kun je je gedrag voorspellen en hierdoor wellicht een impulsieve aankoop, waar je later spijt van krijgt, vermijden. Het zal niemand verwonderen dat de meeste frustraties en ongenoegens leven bij mensen die een impulsieve aankoop deden!

Ben je van plan om een nieuw navigatie toestel te kopen, bedwing dan je neiging om een impulsieve aankoop te doen. Neem je tijd en hanteer een kort stappenplan zodat je weet WELK toestel bij je past voordat je tot een koop overgaat.
En bedenk dat ieder goed bedoeld advies dat je van vrienden of collega motorrijders krijgt, iets over zijn / haar voorkeur of afkeer, kennis en ervaring zegt.
In de pagina's die nu volgen worden items benoemd waar je zoal op kunt letten. Het is geen uitvoerige opsomming, enkel een korte leidraad die je kunt gebruiken.

Maak gerust een persoonlijke lijst van je eisen en wensen waaraan het toestel moet voldoen!

Copyright: © 2009 ~ hansenwebsites.nl~ All rights Reserved