Winkel, Beurs of Internet?

Voorbereiding.
Om plezier en geen frustratie te krijgen van je navigatie toestel, is het noodzakelijk dat je enige voorbereiding treft voordat je tot koop overgaat.
Neem hiervoor voldoende tijd, gebruik de juiste informatiekanalen en je gezonde verstand. Je hoeft echt geen computernerd of raketgeleerde te zijn om tot een juiste keuze te komen. Maar bedenk wel dat, ongeacht welk toestel je koopt, het altijd tijd en energie kost om het toestel goed te leren bedienen!

Winkel, beurs of internet koop?
Een gevoelig punt, want hier gaat het om de centjes. Doorgaans kunnen winkels (of dealers) niet concurreren met beursprijzen of internetprijzen. Voor welke optie je ook kiest, er zijn altijd voor- en nadelen.
Een winkel of dealer is doorgaans iets duurder, maar biedt enkele (belangrijke) voordelen. Zo kun je in een winkel je product bekijken, vasthouden en krijg je (afhankelijk van de winkel of dealer) advies. Daarbij biedt een winkel of dealer vaak service bij problemen. Je hebt in ieder geval een aanspreekpunt. De belangrijkste factor is m.i. dat je een product kunt testen!
Op een beurs krijg je vaak leuke dealtjes, maar kun je doorgaans niets testen. Je moet dan vooraf zeker weten dat het toestel bij je past. Daarnaast moet je opletten of de service bij problemen geborgd is en dat het toestel niet gedateerd (verouderd) is.
Internetkoop is meestal het voordeligst, maar ook hierbij kun je het toestel niet testen en moet je vooraf weten dat je de juiste keuze maakt. Ook moet je goed uitkijken hoe de service geborgd is. Wat doet de aanbieder voor je als er problemen zijn?

Copyright: © 2009 ~ hansenwebsites.nl~ All rights Reserved