Garmin is een gevestigde naam op de markt van navigatie apparatuur en zeker bekend onder de motorrijders. Net als bij menig andere producent, is Garmin niet echt sterk in het (aan)bieden van informatie over hun producten. Hiermee bedoel ik de kwaliteit van de handleidingen, de informatie over firmware updates enz.

In dit onderdeel van de website kun je informatie vinden over bepaalde producten of diensten van Garmin. Bij de informatie over de Zumo 660 vind je bijvoorbeeld alle handleidingen en tips die ik zelf geschreven heb. Ook vind je per onderdeel aanverwante informatie waarvan ik denk dat die nuttig of handig kan zijn.
Om je snel inzicht te geven over de beschikbare informatie, krijg je ook toegang (directe link) tot informatie van anderen. Deze website is immers opgesteld als een kennisbank!

Soms schrijf ik een review over een bepaald product. In een review staat informatie uit een gebruikerstest van een bepaald product. In een enkel geval is dat product mijn eigendom, maar doorgaans ben ik aangewezen op producten die ik in bruikleen krijg. Omdat ik geen commerciële binding met producenten heb, kan ik kritisch én lovend zijn.

Update: augustus 2015
Copyright: © 2009 ~ hansenwebsites.nl~ All rights Reserved