Inleiding

Ik heb voor deze reis gekozen omdat ik een enthousiaste KTM rijder ben en het mij erg leuk leek om eens met meerdere KTM rijders op pad te gaan. Ik was benieuwd of je andere gesprekken voert als je met gelijkgestemde (merk) rijders bent.

De prachtige routes tijdens deze reis vormden de tweede reden om deel te nemen. Ik mag heel graag in een bergachtige omgeving rijden. Daarbij houd ik ook van de wat moeilijkere wegen of passen. Dit was een mooie gelegenheid om wat mooie wegen of passen van mijn verlanglijstje te kunnen schrappen.

Een derde belangrijke reden om mee te gaan was het geplande bezoek aan de KTM fabriek(en) in Mattighofen - Oostenrijk. Daar keek ik om verschillende redenen echt naar uit!

Een vierde reden ontstond toen ik bedacht dat ik deze reis wel eens als praktijktest voor verschillende navigatietoestellen zou kunnen gebruiken. Van Waypoints Notter kreeg ik hiervoor tijdelijk een Garmin Zumo 590 en van TomTom de Rider 400. Om deze test zo realistisch mogelijk te laten verlopen, gebruikte ik – net als de andere deelnemers – de aangeleverde routebestanden in gpx format.

Van deze gebruikerstest heb ik een verslag gemaakt dat ook op deze website gepubliceerd is.Ga naar de Gebruikerstest 2015

Met deze ‘mindset’ ben ik aan deze reis begonnen.

Geplaatst: december 2015

Copyright: © 2009 ~ hansenwebsites.nl~ All rights Reserved