KTM - Berg & Bochten training in de Moezel

Kort nadat ik mijn rijbewijs had behaald (2009) heb ik de eerste bergtraining gevolgd. Sindsdien heb ik elk kalenderjaar minstens een training gevolgd om meer over het motorrijden te leren. Ik ben dan ook een groot voorstander van goede motortrainingen!

Op mijn zoektocht voor 2015 trok deze training mijn aandacht omdat die specifiek gericht was op KTM rijders, waartoe ik behoor. Het leek mij heel leuk om eens met een groep KTM rijders op pad te gaan. Als je op identieke motoren rijdt, kun je immers ook goed informatie met elkaar uitwisselen.

Bij het startpunt in Kerkrade maakte ik kennis met Chris Kusters (de instructeur) en de medecursisten. Twee andere cursisten zouden zich later op die dag bij ons voegen. Het was geen grote groep, waardoor er veel ruimte en aandacht was voor eenieder.

Het was mooi om te zien dat Chris tijdens deze training gebruik maakte van technische ondersteuning zoals spraakverbinding en video-opnames. Maar zoals altijd als je gebruik maakt van geavanceerde techniek, zijn er van die momenten dat het even niet zo werkt zoals je dat wilt. Dat bleek op de eerste dag het geval te zijn met de zender/ontvangers.

Volgende pagina

Copyright © 2009 - 2019 Wiel Hansen - hansenwebsites - All rights Reserved