Handleiding Garmin Basecamp

In deze handleiding (versie 4.7.0 voor Windows of 4.8.3 voor Mac ) krijg je veel actuele informatie en praktische tips over het werken met BaseCamp. De handleiding is zo ingericht dat deze geschikt is voor de gebruikers van Windows en Mac systemen. Omdat de grootste gebruikersgroep gebruik maakt van Windows systemen, is BaseCamp hier vooral op gericht.
De handleiding wordt je aangeboden als een PDF document (meer dan 300 pagina's) dat je zelf kunt downloaden. Je kunt het document dan op je pc of tablet lezen, maar je kunt het ook zelf printen en het als naslagwerk gebruiken. De handleiding beschrijft - met duidelijke afbeeldingen en korte tekstblokken - op logische wijze alle functies die beschikbaar zijn. Hierbij wordt ook nuttige en vooral praktische informatie verstrekt.

De handleiding bestellen
De handleiding kun je bestellen door op de link in het linker schermdeel te klikken. In een nieuw scherm krijg je dan het bestelformulier te zien. Vul het bestelformulier volledig in, met name je e-mailadres is hierbij belangrijk! Maak je bijdrage van € 4,95 over naar het rekeningnummer: NL44RABO 0300095244 (BIC RABONL2U) ten name van W.J Hansen.
Na ontvangst van je bijdrage zal de digitale handleiding als een PDF worden aangeboden. In een berichtje dat je van WeTransfer ontvangt staat de downloadcode om het bestand te kunnen downloaden. Let op want zonder bestelformulier of bijdrage wordt geen download ter beschikking gesteld!

En geen paniek want er worden geen persoonlijke gegevens van je opgeslagen!

Copyright © 2009 - 2019 Wiel Hansen - hansenwebsites - All rights Reserved