Mannen en motoren dat is hetzelfde als een kind in de snoepwinkel, een veel gehoorde uitspraak die kennelijk wel hout snijdt.
Ik weet zeker dat het op mij van toepassing is. Motoren hebben iets magisch en ik moet eraan zitten, ernaar kijken en erover fantaseren.
Ben ik nu een "motorfetisjist" of gewoon een liefhebber?
Ik laat mijn nieuwsgierigheid dan ook vrije loop als ik in de buurt van motoren kom, even kijken, als het kan even erop zitten en ..... ik durf het bijna niet te vragen, maar mag ik er ook even op rijden?
Dit laatste is natuurlijk hét ultieme middel om erachter te komen of het allemaal waar is wat ze er over schrijven, of wat er over gezegd wordt. Natuurlijk wordt er veel over motoren geschreven en gesproken, zeker gelet op het belang van de fabrikanten. Die hebben niet voor niets heel veel creatieve mensen in dienst om hun producten zo goed mogelijk op de markt te zetten.

Uiteindelijk bepaal jij als rijder toch wat je er van vindt, wat vind je goed, wat minder goed en wat vind je gewoon slecht. Dat is heel subjectief en kan volgens mij zelfs per dag verschillen. Rijd je in droog weer en vind je de motor geweldig, de volgende dag - in de regen - voel je je erg onzeker op dezelfde motor. Ligt dit nu aan de motor of heb jij te weinig ervaring met regenrijden?

Zo kunnen jullie ook deze rubriek zien: ik rijd graag op verschillende motoren en ik beschrijf hoe IK die motor BELEEF. Ik vergelijk motoren dan ook met elkaar, want dat is MIJN referentiekader.

Copyright: © 2009 ~ hansenwebsites.nl~ All rights Reserved