Het is vrijdagochtend en ik ben op weg naar Blom Motoren in Leusden. Van Hans Blom krijg ik ruimschoots gelegenheid om op de Triumph Tiger Explorer te rijden, zonder kosten of moeilijk gedoe. Via een “motormaatje” ben ik in contact gekomen Blom Motoren en moet ik zeggen dat mondelinge reclame nog steeds erg goed werkt. Dit is inderdaad een zaak met de door mij zo gewaardeerde klantgerichtheid en service. Daarnaast dealer van Triumph motoren die prachtig opgesteld staan in een mooi pand. Je voelt je er meteen “thuis” als motorrijder.
Na een hartelijke ontvangst en kennismaking mag ik even één formuliertje invullen. Dan krijg ik de sleutels van de motor en loopt een medewerker met me mee om de motor “ uit te leggen”. Daar staat een prachtig zwarte Explorer te wachten. De motor is voorzien van enkele extra’s zoals een Arrows uitlaat, een comfortzadel en de bevestiging voor een tanktas. Voor het gemak wordt nog even een Zumo 660 geplaatst en is de tank voor de helft gevuld.

Pedro, die ik tijdens de training in de Dolomieten ontmoet heb, staat al ongeduldig op mij te wachten. Hij rijdt al enige tijd op een Triumph Tiger Explorer en natuurlijk kan ik met veel vragen bij hem terecht. Mocht ik dus iets schrijven dat ik niet tijdens de proefrit heb kunnen vast stellen, dan is het info van “iemand die het kan weten”.

Volgende Pagina
Copyright: © 2009 ~ hansenwebsites.nl~ All rights Reserved