Vanaf het moment dat ik met motorrijden ben gestart wil ik ook weten hoe iets werkt. Dat is mijn aangeboren interesse oftewel nieuwsgierigheid. Vooral tijdens de donkere winterdagen lees ik graag boeken over de verschillende aspecten van het motorrijden. Daarnaast bekijk ik regelmatig Dvd's met instructiemateriaal.

Door mijn tweetalige opvoeding en de gunstige geografische ligging van mijn woonplaats, is het voor mij heel eenvoudig om ook Duitstalige boeken te kopen en te lezen. Sterker nog, het assortiment Duitstalige boeken over het motorrijden is vele malen groter dan het Nederlandstalige aanbod. Ik vraag mij nog steeds af hoe dat mogelijk is?

In deze rubriek kunnen jullie lezen welke boeken en Dvd's ik gelezen en/of bekeken heb. Nu zou ik kunnen volstaan met je de titel en de auteur te benoemen, maar dan weet je nog niets over het boek of de Dvd. Vandaar dat ik ook iets over de inhoud, de lay-out en andere bevindingen schrijf. Let wel, ik schrijf geen recensie want dat is niet mijn vak(ding).
Ook wil ik nadrukkelijk aangeven dat ik hiermee geen commercieel belang dien, ik geen enkele binding met leveranciers heb en dat het enkel MIJN MENING is over een boek of een Dvd!

Update: juni 2014

Copyright: © 2009 ~ hansenwebsites.nl~ All rights Reserved