Motorfietstraining iedere dag - Bernt Spiegel

Motorfietstraining iedere dag De oorspronkelijke titel van dit boek luidt "Motorradtraining alle Tage" en een bespreking hiervan kun je ook op deze webiste (zie link) vinden. Ga naar dit boek Het Duitstalig boek is door Jan Labruyère vertaald en nu gelukkig ook voor de Nederlandstaligen onder ons verkrijgbaar. De Nederlandstalige uitgave is qua drukwerk, inhoud en vormgeving even goed als het origineel en dus zeker een aanrader!

Het boek kun je zien als een combinatie van een theoriedeel en 30 oefenkaarten met verschillende trainingsdoelen. De methodiek die erachter zit is verbluffend eenvoudig, maar uiterst effectief. Je start met lezen, de auteur beschrijft een onderwerp, geeft heel veel informatie en uitleg, waarna je zelf aan de slag gaat. Als hulpmiddel om jezelf te ontwikkelen krijg je bij het boek voorgedrukte kaartjes met hierop de beschreven oefeningen en oefenmomenten. Als aanvulling hierop krijg je gele stickertjes die je op de tank, stuur of binnenzijde kuip kunt plakken. Op deze stickertjes staan aandachtspunten. Omdat deze stickers tijdens het rijden in het oog vallen, word je met regelmaat terug gebracht herinnerd aan het trainingsdoel.

Het is niet voor niets dat de Duitse pers hierover schrijft dat het eigenlijk een verplichte "kuur" zou moeten zijn voor elke motorrijder. En voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. Voor € 17,95 word je eigenaar van dit prachtige boek!

Uitgever : De Alk bv, Alkmaar
ISBN : 978-09-6013-349-1

Copyright: © 2009 ~ hansenwebsites.nl~ All rights Reserved