R O U T E S

Inleiding.

In dit onderdeel vind je gratis motorroutes in Nederland, België en Duitsland. De routes worden als een GPX track format aangeboden. Alle routes zijn door mij gemaakt en daar waar ik gebruik heb gemaakt van (delen) van bestaande routes, heb ik uitdrukkelijke toestemming van de bron.

Routes in Nederland

In deze categorie vind je routes die in Nederland starten en geheel in Nederland, met name Limburg en Brabant verlopen. Daarnaast staan hier ook de routes die in Nederland starten en dan door België en/of Duitsland verlopen.

Routes in België

In deze categorie vind je routes die in België starten en daar volledig gereden worden. Hierbij kun je denken aan de Ardennen, maar ook Zuid-België, Luxemburg en het Duitse Eifelgebied.

Routes in Duitsland

In deze categorie vind je routes die in Duitsland starten en daar volledig gereden worden. Hierbij kun je denken aan de Vulkan-Eifel, de Noord-Eifel, het Zuidelijke deel van de Eifel alsmede België en Luxemburg .

Intellectueel eigendom

Het is niet toegestaan om de routes van deze website te vermenigvuldigen of deze als geautomatiseerd gegevensbestand op te slaan met het doel deze te publiceren zonder schriftelijke toestemming van de rechthebbende.
Copyright © 2009 - 2019 Wiel Hansen - hansenwebsites - All rights Reserved