Auteur & Realisatie:

Website Informatie:

Meerwaarde:

Volgen:

Ik ben Wiel Hansen en ik woon in het smalste deel van Nederland (de taille van Limburg).
Motorrijden is mijn passie en ik ben dan ook regelmatig op pad in het mooie Euregiogebied. Op deze website staan veel routes in dit prachtige gebied. Ik heb in de loop der jaren dan ook veel kennis en ervaring opgedaan in het ontwikkelen en beheren van motorroutes. Ook het programma BaseCamp heeft geen geheimen meer voor mij. Daarom heb ik een uitgebreide handleiding hiervan gemaakt die via deze website verkrijgbaar is.
Omdat ik van mening ben dat routes voor vrijwel elk navigatietoestel moeten werken, heb ik mij verdiept in Garmin en TomTom navigatietoestellen. Dat betekent dat ik dagelijks routes ontwikkel of bewerk met verschillende kaarten. Daarnaast test ik navigatietoestellen (met bijbhorende software) en schrijf ik reviews. Zo heb ik werkzaamheden verrricht voor o.a. TomTom, Waypoint en Horizon Motor Reizen.

De website is in 2009 live gegaan en inmiddels vier maal aangepast. De oorspronkelijke doelgroep (motorrijders) is uitgebreid met andere gebruikers van navigatie apparatuur waaronder fietsers, wandelaars en automobilisten.
In 2016 registreerde de website ruim 2.2 miljoen hits en 314.000 pageviews.
De website biedt voornamelijk gratis informatie, maar donaties moeten ervoor zorgen dat dit mogelijk blijft. Daarom wordt voor de meer bijzondere producten een kleine bijdrage gevraagd.

Op deze website staat veel informatie over een groot scala aan onderwerpen of producten.
Heeft u vragen of opmerkingen over deze website, of wilt u gebruik maken van mijn diensten, neem dan gerust even contact met mij op. Hiervoor kunt u het contact formulier gebruiken.
Meer informatie over mij, mijn bezigheden of de website kunt u vinden op LinkedIn en FaceBook.
Dank voor uw interesse en wellicht tot de volgende keer!

copyright