S I T E - I N F O

Creator

Mijn naam is Wiel Hansen en ik ben de maker / eigenaar van deze website. De eerste versie van de website is in april 2009 voor het eerst live gegaan op het internet. Sinds die tijd is de website enkele malen vernieuwd. In april 2019 heeft de website de huidige layout & inhoud gekregen.

Inhoud van de website

In de loop der jaren is ook de inhoud van de website regelmatig aangepast. De focus van deze versie is meer gericht op het gebruik van motornavigatie en motorroutes. In het BLOG, dat gekoppeld is aan een FaceBook pagina, vind je de actuele informatie.

Garmin BaseCamp

Door specialisatie ben ik semi-professioneel werkzaam en heb ik o.a. een uitgereide handleiding voor BaseCamp samengesteld. Die handleiding is voor een kleine bijdrage verkrijgbaar. Die bijdrage maakt het voor mij mogelijk om deze website in de lucht te houden.

Motorroutes

Op de website staan ook een groot aantal motorroutes (tracks) die je gratis kunt downloaden. Deze routes verlopen voornamelijk in Nederland (Limurg en Brabant), Belgiƫ (Provincies Luik en Luxemburg) en Duitsland (Eifel).

Contact

Met behulp van het contactformulier kun je persoonlijke berichten sturen.
Copyright © 2009 - 2019 Wiel Hansen - hansenwebsites - All rights Reserved