06/06/2014  » Garmin, de weg kwijt ?

Hoe groot is loyaliteit, wanneer gaat loyaliteit over in ergernis en wanneer wordt ergernis pure frustratie?

Toen ik de vorige week schreef over de vreemde wijze waarop mijn Zumo 660 weer een route berekent (herberekent), was ik nog gematigd optimistisch dat er wel een antwoord zou volgen op deze vraag. Om mijn kansen op een antwoord te vergroten, heb ik ook een e-mail, met vermelding van o.a. deze vraag, naar de helpdesk van Garmin in Nederland gestuurd. Iedere volgende dag keek ik met grote belangstelling in mijn postbus, in de hoop dat er een berichtje van Garmin zou zijn. Jullie begrijpen mijn teleurstelling als ik nu moet schrijven dat er na een werkweek geen enkele reactie van Garmin Nederland is, zelfs niet eens een ontvangstbevestiging !

Wel kreeg ik reacties van lezers die schreven dat ook zij dit probleem hebben met hun toestel. Het kan dus geen toeval zijn dat alleen mijn Zumo 660 getroffen is door deze fout.

Toen ik gisteren bij het opstarten van BaseCamp de melding kreeg dat er een update (4.3.2.0) klaar stond, dacht ik dat Garmin eindelijk het probleem met deze update verholpen had. Bij een eerdere poging om deze update uit te brengen bleek deze niet goed te werken en werd de update teruggetrokken.
Vol goede moed gaf ik aan de update te willen installeren en werd de installatieprocedure zonder problemen doorlopen. Toen ik BaseCamp wilde opstarten kreeg ik de foutmelding "MSVCR90.DLL ontbreekt" en gebeurde er verder niets. Nu weet ik iets meer van Windows 7 als besturingssysteem en was ik ervan overtuigd dat dit bestand, voor de update, goed werkte. Wat was er tijdens deze update misgegaan?

Lees verder
Copyright: © 2009 ~ hansenwebsites.nl~ All rights Reserved