05.02.2017 » Plannen en activiteiten in 2017

In dit berichtje kunnen jullie lezen welke plannen en activiteiten er in 2017 op mijn lijstje staan. Mooie ontwikkelingen, al zeg ik het zelf.

Zoals jullie in voorgaande berichten hebben kunnen lezen, zal ik dit jaar een aantal navigatietrainingen verzorgen. Die trainingen worden georganiseerd door de samenwerking tussen Waypoint en Horizon Motor Reizen. Vooralsnog staan er voor de gebruikers van Garmin en TomTom apparatuur 4 trainingen gepland in 2 prachtige Duitse toergebieden.
Daarnaast mag ik binnenkort een TomTom clinic verzorgen voor de trotse eigenaren van een nieuwe TomTom Rider. De inhoud van die clinic zal natuurlijk gericht zijn op de functionaliteiten van het toestel, aangevuld met heel veel praktische tips.
Tijdens de wintermaanden heb ik hard doorgewerkt aan het verbeteren van de handleiding voor BaseCamp. Die handleiding is nu ook geschikt voor gebruikers van een Mac en wordt daarbij aangevuld met de meest recente informatie. Binnenkort zal de vernieuwde handleiding beschikbaar zijn.
Trouwe lezers is ongetwijfeld opgevallen dat de website en het blog wat minder aandacht gekregen hebben. Dat komt omdat ik naast alle voorbereidingen ook nog een studie volg. Over enkele maanden hoop ik mij dan ook 'professioneel coach' te mogen noemen.
Tot slot nog het goede nieuws dat Waypoint gaat uitbreiden!
Als alles volgens planning verloopt, dan opent Waypoint Venray begin april haar deuren. De vestiging is heel eenvoudig te vinden want die ligt pal tegenover MotoPort Venray. Vooralsnog zullen de openingstijden tot een aantal dagen per week beperkt blijven, maar wie weet wat de toekomst brengt. Ik nodig jullie alvast uit om er samen met mij een 'bakje' te doen.

Copyright: © 2009 ~ hansenwebsites.nl~ All rights Reserved