31/10/2014  » Keuzes maken, best lastig.

In mijn review over de TomTom Rider heb ik ook geschreven over TyrePro en Garmin BaseCamp, in relatie tot de genoemde navigatie apparaten. In dit artikel wil ik hier nog nader op ingaan.

In mijn review heb ik aangegeven dat ik de hardware en software bekijk / beoordeel vanuit het perspectief van de 'doorsnee motorrijder'. Want daar doe ik het voor, dat is de doelgroep die ik graag wil bereiken met de informatie op deze website.
Dat maakt dat als ik een navigatie apparaat van TomTom of van Garmin bekijk, ik ook automatisch de bijbehorende (soms bijgeleverde) software om routes te maken bekijk.

Een leverancier kan bijvoorbeeld een prachtig navigatie apparaat op de markt brengen, maar als je hierbij gebonden bent aan specifieke software om routes te maken, dan moet je ook hiernaar kijken. Stel dat die specifieke software je helemaal niet aanspreekt, dat je die bijvoorbeeld te lastig vindt om mee te werken, of dat deze niet goed werkt, wat dan?
Hoeveel keuzemogelijkheden heb je dan om met andere software te werken die ook samengaat met dat toestel?

Het is naar mijn mening dan ook raadzaam om ook de software om routes te maken, te testen. Als deze software dan niet bij je past, als je die niet geschikt vindt, dan moet je een keuze maken. Kies je voor het beoogde apparaat en neem je de bijbehorende software voor lief, of ga je op zoek naar andere software. Ja, met TyrePro of Routeconverter kun je ook routes voor verschillende apparaten maken. Hierover later meer. Je kunt natuurlijk ook naar een meer geschikt toestel uitkijken.

Copyright: © 2009 ~ hansenwebsites.nl~ All rights Reserved