30/01/2014  » Wunderlich = Wonderbaarlijk ?

Niet zo lang geleden kwam ik bij toeval uit op de website van het duitse bedrijf Wunderlich. Alhoewel zij gespecialiseerd zijn in accessoires voor BMW motoren, zag ik dat zij ook een zonnekap voor de Garmin Zumo 660 ontwikkeld hebben.

Wie kent het niet die hinderlijke schittering op het scherm van je Zumo? Al lang was ik op zoek naar een zonnekapje en daarom was ik blij er nu een gevonden te hebben. Toen ik de bestelprocedure doorlopen had en wilde afrekenen, gebeurde er iets vreemds. Het systeem had kennelijk door dat ik in Nederland woon en automatisch werd de prijs verhoogd (hoger BTW tarief). Maar goed, ik wilde het speeltje toch hebben, dus in het mandje en afrekenen. Tot mijn grote schrik moest ik maar liefst € 14,65 verzendkosten betalen. Voor het zonnekapje moest ik welgeteld € 12,68 betalen.

De levering verliep zoals aangegeven en binnen 4 werkdagen werd een pakketje aan de deur afgegeven. Nu had ik een klein pakketje verwacht, ongeveer ter grootte van de Zumo. Dit was echter een middelgroot pakket met toch wat gewicht. Toen ik het uitpakte werd mij e.e.a. duidelijk. Het zonnekapje, met een gewicht van minder dan 100 gram, was netjes verpakt. Onder dit kapje lag een heuse catalogus van Wunderlich met een gewicht van maar liefst 1667 gram. Verder alleen begeleidende facturen.

Nu heb ik zo'n vermoeden waardoor die kostenverhoging en die hoge verzendkosten ontstaan.

Copyright: © 2009 ~ hansenwebsites.nl~ All rights Reserved