26/09/2014  » Review TomTom Rider

Enige tijd geleden heb ik al geschreven dat ik een test wilde uitvoeren met een TomTom Rider. In dit artikel kunnen jullie lezen wat mijn bevindingen zijn.

Omdat ik toch wel wat te schrijven heb over dit toestel, zal ik mij in dit artikel beperken tot de belangrijkste details. Het volledige verslag - de review - kunnen jullie als een PDF document downloaden. Ook zal ik later een artikel plaatsen in het hoofdstuk 'Tom Tom Tips' zodat deze informatie niet verloren gaat. Deze review heb ik kunnen schrijven omdat TomTom mij een toestel in bruikleen gaf en mij van de nodige informatie heeft voorzien. Hiervoor natuurlijk mijn dank!

Aanvankelijk wilde ik de de TomTom vergelijken met mijn Garmin Zumo 660, maar al snel bleek dat het appels met peren vergelijken was. De Zumo 660 is ten opzichte van de TomTom hopeloos verouderd. Vandaar dat ik de TomTom geplaatst heb in dezelfde productlijn als de Garmin Zumo 390. Qua prijs en productsamenstelling zijn deze beter te vergelijken. De Garmin Zumo 590 heb ik buiten deze scope gehouden.

In een eerder artikel schreef ik al dat ik aangenaam verrast ben over de kwaliteiten van dit toestel, zeker in combinatie met Tyre Pro software. In de review kunnen jullie lezen wat mij zo aangenaam verrast heeft en dat ik nu van mening ben dat dit toestel voor menig doorsnee motorrijder het meest geschikt zal zijn. Zeker qua gebruiksgemak, kwaliteit en prijs - kwaliteit verhouding.

Review TomTom Rider

Copyright: © 2009 ~ hansenwebsites.nl~ All rights Reserved