26.02.2017 » Vernieuwde handleiding BaseCamp!

De handleiding BaseCamp is vernieuwd en nu ook geschikt voor de gebruikers van een Mac.

In het voorgaande artikel hebben jullie al kunnen lezen dat ik ook gewerkt heb aan een nieuwe versie van de handleiding BaseCamp. Het was de bedoeling dat deze versie voor de start van het nieuwe motorseizoen uitgebracht zou worden door Waypoint. Zoals jullie wellicht weten brengt Waypoint ook de 'My Waypoint Tools DVD' op de markt met hierop diverse handige software tools en handleidingen. Helaas is de productie van de Tools DVD door onvoorziene omstandigheden vertraagd en wordt die later uitgebracht. Nu het seizoen al zijn intrede heeft gedaan, zou het jammer zijn om de nieuwe handleiding op de plank te laten liggen.
BaseCamp is niet gewijzigd, waarom dan toch een nieuwe versie?
Regelmatig kreeg ik het verzoek om ook een handleiding te schrijven voor de gebruikers van een Mac computer. Door een apart deel toe te voegen voor deze gebruikers, is de handleiding ook voor hen geschikt.
Om de handleiding leesbaar te houden heb ik de informatie voor oudere Garmin toestellen verwijderd. Deze informatie wordt (gratis) via de website gepubliceerd. En omdat ik toch bezig was, heb ik alle onderdelen aan een grondige controle onderworpen. Waar nodig heb ik teksten / afbeeldingen aangepast, verwijderd en aangevuld met de meest actuele informatie.
Moet je nu meer betalen voor de handleiding?
Nee, de bijdrage voor het verkrijgen van een handleiding is ongewijzigd. Wil je meer weten of een exemplaar bestellen, klik dan op de link.
Ik wil meer weten over de handleiding

Copyright: © 2009 ~ hansenwebsites.nl~ All rights Reserved