26.02.2015  » Nieuw op de Motorbeurs Utrecht

De primeurs voor een nieuw motorseizoen vind je vaak op de Motorbeurs te Utrecht. Zo ook de introductie van KTM Travel, powered by Horizon Motor Reizen.

Vorig jaar vertelde Carlo Bankers, eigenaar van Horizon Motor Reizen, mij voor het eerst over zijn plannen om iets specials te doen voor de KTM rijders of liefhebbers hiervan. En wie Carlo kent, die weet dat hij er niet 100, maar 150% voor gaat om zijn ideeën of idealen te realiseren. Zo kreeg hij de contacten bij KTM Nederland en wist hij ook daar de juiste 'snaar te raken' voor zijn ideeën. In één jaar kregen de beide partijen het voor elkaar om niet alleen de organisatie vorm te geven, maar ook om een mooi programma voor 2015 samen te stellen.

Zo kan KTM Travel beroep doen op de ondersteuning, kennis én ervaring van Horizon Motor Reizen naast al het goede dat KTM Nederland te bieden heeft. Als we dan spreken over synergie of het creëren van een zogenaamde 'win - win' situatie, dan is dit wel een mooi voorbeeld hiervan!

Als KTM rijder en liefhebber ben ik natuurlijk heel blij met dit initiatief en hoop ik door KTM Travel nieuwe collega rijders te ontmoeten. Ook mag ik 'ondersteunen' door de routes te helpen ontwikkelen voor de toekomstige gebruikers. Er is - voor mij - niets zo mooi als gebruikers na het rijden van een route niet alleen zeggen dat ze het een mooie route vonden, maar ook dat ze geen problemen hadden met de aangeleverde route informatie. Hierin delen Carlo en ik dezelfde norm: kwaliteit.

Copyright: © 2009 ~ hansenwebsites.nl~ All rights Reserved