25/04/2014  » KTM (1190) Avontuur

In het vorige artikel konden jullie lezen dat ik een testrit heb gemaakt op de KTM 1190 Adventure. Hoe dit uiteindelijk is afgelopen kunnen jullie hieronder lezen.

Zoals jullie je wellicht nog kunnen herinneren was ik bijzonder onder de indruk van de KTM 1190 Adventure. Het motorblok, het rijwielgedeelte, de electronica, de ergonomie en vooral de afwerking hebben een diepe indruk op mij gemaakt. Daarnaast voelde deze motor gewoon goed, heerlijk sturen, lekker licht in vergelijking met andere Allroad motoren. Toen Moes van Hoogstraten van Motocenter Venlo mij een bijzonder mooi voorstel deed, was ik natuurlijk 'verkocht'. Maar hoe moest ik dit nu thuis vertellen? Ik was immers alleen voor een testrit gegaan.

Gelukkig heeft mijn vrouw ook langere tijd motor gereden en kent ze mijn grillen, zeker wat de aankoop van motoren betreft.
En ten slotte blijven mannen kleine kinderen, toch?
De volgende ochtend ben ik naar Venlo gereden en was het papierwerk snel geregeld. In de showroom stond nog zo'n prachtige orange KTM 1190 Adventure en al snel stond er het bordje 'verkocht' bij. Moes zette alle zeilen bij en verzekerde mij dat ik zo snel mogelijk gebruik zou kunnen maken van mijn nieuwe motor. De extra onderdelen werden direct besteld, de opdrachtbon voor de werkplaats klaargemaakt en de planningen bijgewerkt. Nog snel even een laatste contact met KTM Nederland opgenomen en toen maar wachten.

Lees verder

Copyright: © 2009 ~ hansenwebsites.nl~ All rights Reserved