21/11/2014  » Nieuwe handleiding Garmin BaseCamp (2)

In mijn column van 7 november 2014 schreef ik druk bezig te zijn met het schrijven van de nieuwe handleiding voor Garmin BaseCamp. Hieronder kun je al meer lezen over de inhoud van deze handleiding.

Als je bij elke update van BaseCamp een nieuwe (aangepaste) handleiding moet schrijven, dan is dat vrijwel onmogelijk. Niet alleen omdat Garmin soms binnen heel korte tijd een nieuwe update uitbrengt (zeg maar uit MOET brengen), maar ook omdat Garmin vrijwel geen informatie verstrekt over doorgevoerde wijzigingen.
Als voorbeeld neem ik de wijzigingen die recent zijn doorgevoerd in de functie Opties, waar je de instellingen kunt wijzigen van onder andere Toesteloverdracht. Ondanks dat je hier nauwelijks iets over leest, of via Garmin te weten komt, zijn het toch belangrijke wijzigingen.
Een tweede voorbeeld is de nieuwe mogelijkheid om op de kaart aan te geven welk gebied je wilt vermijden bij het samenstellen (berekenen) van een route.
In de nieuwe handleiding heb ik alle - mij bekende - informatie opgeschreven. De handleiding telt nu ruim 290 pagina's met meer dan 350 afbeeldingen en wordt binnenkort alleen digitaal - als download - aangeboden. De prijs hiervoor? Slechts € 3,95.

Copyright: © 2009 ~ hansenwebsites.nl~ All rights Reserved