21/03/2014  » Tyre Pro USB Stick

Tyre is in de laatste jaren ontwikkeld tot een krachtig pakket om routes mee te maken. Tyre Pro gaat nog enkele stapjes verder.

Enkele dagen geleden heb ik het pakketje van Tyre to Travel ontvangen. Een kleurrijk doosje met hierin een leuk ogende USB stick.
Nu gaat het bij dit product zeker niet over het uiterlijk of het gadget gehalte. Nee, als je de USB stick in het USB poort van je computer steekt, dan krijg je beschikking over een heel pakket aan hulpmiddelen om routes te maken, te wijzigen, te delen en ga zo maar door. Tevens bezit je hiermee een lifetime licentie voor dit product en - zeker niet onbelangrijk - kun je het programma Tyre hierdoor gebruiken zonder die vervelende advertenties en pop-ups.
Zoals jullie wellicht nog herinneren, heb ik niet zo lang geleden een stukje geschreven over de Tom Tom Rider V. In de voorbereiding voor het artikel heb ik mij ook verdiept in de software (Tyre) die je kon gebruiken om routes te maken voor de Tom Tom. Daar werd toen voor het eerst melding gedaan van de ontwikkeling van dit nieuwe softwarepakket en nu kan ik ermee werken.

Nu ik overtuigd ben geraakt van de kwaliteiten van de Tom Tom Rider V en de nieuwe software, kan het natuurlijk niet uitblijven. De routes op deze website worden niet alleen voor Garmin uitgewerkt, maar ook voor Tom Tom. Ik ben ervan overtuigd dat Tom Tom inmiddels een bijzonder concurrerende productlijn heeft voor motorrijders !

Copyright: © 2009 ~ hansenwebsites.nl~ All rights Reserved