21.08.2015  » Nu even niet ... of toch?

Het is vrijdagochtend en tijd voor mijn wekelijkse activiteiten voor het Blog. Mijn gedachten zijn echter al bij morgenochtend als mijn motorvakantie start. Ken je dat gevoel?

Morgen start mijn motorvakantie; een reis met KTM Travel, waarbij we een week lang door het Alpengebied rijden. Ook krijgen we een uitgebreide rondleiding in de KTM fabriek in Mattighofen (Oostenrijk). Ik kijk al uit naar het bezoek aan de KTM fabriek. Wellicht heeft dat te maken met mijn natuurlijke nieuwsgierigheid. Ik mag graag dingen onderzoeken; hoe organisaties in elkaar steken, hoe productieprocessen verlopen, hoe ICT wordt ingezet om processen (en mensen) te ondersteunen. Echt interessant wordt het als het gaat over het probleemoplossend vermogen van een organisatie. Dat onderwerp wordt niet snel besproken of belicht.
Eigenlijk zou een organisatie juist met gepaste trots inzicht kunnen geven hoe zij problemen oplossen. Volgens mij creëert zo'n transparantie juist vertrouwen bij consumenten / gebruikers. Er zijn immers geen volmaakte producten en tegenwoordig lijkt het een trend om producten tè vroeg op de markt te zetten. Als je als consument / gebruiker dan toch al ongewild gebruikt wordt om een product (mede) door te ontwikkelen, mag je best vooraf weten of je inspanningen wel goed gebruikt worden. Wordt je input wel gebruikt of is het slechts een 'maskerade' om tijd te rekken?

Maar ik dwaal af. Eigenlijk wilde ik jullie alleen maar schrijven dat ik er even tussenuit ben, even op vakantie. Het is maar een weekje.

Copyright: © 2009 ~ hansenwebsites.nl~ All rights Reserved