19.12.2016 » Navigatietraining tijdens de motorvakantie

In 2017 kun je een navigatietraining volgen tijdens je motorvakantie. Horizon Motor Reizen en Waypoint hebben hiervoor een mooi programma opgesteld.

Of je nu een Garmin of een TomTom navigatietoestel hebt, bij elk toestel moet je tijd en energie besteden om er vaardig mee te worden. Vaak kun hier best een handje hulp bij gebruiken of vind je het gewoon prettiger om dit tijdens een cursus te leren.
In het nieuwe concept van Horizon Motor Reizen en Waypoint, kun je tijdens je korte motorvakantie in het buitenland een cursus (training) volgen. Gebruikers van alle gangbare toestellen kunnen bij deze cursus terecht. Omdat kennis en vaardigheid niet bij iedereen gelijk zijn, worden twee niveau's gehanteerd: de basis- en de gevorderden cursus. Hierdoor krijgt iedere deelnemer de juiste aandacht en informatie aangereikt.
Een volledige cursus duurt een lang weekend en is in twee delen gesplitst: een praktijk- en een theoretisch deel. Tijdens het praktijkdeel rijdt je een prachtige route van Horizon Motor Reizen. Natuurlijk kun je tijdens de route rekenen op de ondersteuning van Horizon Motor Reizen.
In de namiddag start dan het theoretische deel waarbij o.a opgedane ervaringen besproken worden. Voor het theoriedeel is een instrukteur van Waypoint verantwoordelijk, dit zal vooral praktijkgericht zijn. Geen droge theoretische stof, maar praktische antwoorden en handige tips. In de avonduren is er uiteraard nog mogelijkheid om individuele onderwerpen te bespreken. Mochten jullie interesse of vragen hebben over deze cursussen, kijk dan op de websites van Horizon Motor Reizen en/of Waypoint. Oh ja, de instrukteur van Waypoint, dat ben ik dus. Dan weten jullie dat alvast.

Copyright: © 2009 ~ hansenwebsites.nl~ All rights Reserved