16/05/2014  » Schotland

Normaliter start ik het nieuwe motorseizoen met een motortraining. Dit jaar heb ik eens iets anders gedaan en ben ik het seizoen met een mooie reis gestart.

Niet zo lang geleden heb ik bij Horizon Motor Reizen de groepsreis naar Schotland geboekt. Nu verblijf ik met nog 14 andere motorrijders in een prachtig Kasteel - Hotel in het plaatsje Pitlochry. Elke dag kun je samen met anderen, of geheel individueel een dagroute rijden. Binnenkort vertrekken we naar het volgende hotel aan de Westkunst van Schotland. Ook daar zullen we enkele dagen verblijven, zodat we ook dat deel van Schotland kunnen bewonderen. De laatste dagen van deze reis zullen we weer richting Oost-kust rijden, waarbij we nog één ander hotel aandoen. Op de laatste dag van deze reis gaat het weer richting Newcastle. Vandaar zullen we de nachtferry nemen om de volgende ochtend weer in Nederland te arriveren.

Inmiddels heb ik enkele dagroutes gereden en moet ik eerlijk bekennen dat Schotland wel héél mooi is. Prachtige wegen voor motorrijders, kastelen, meren, heuvels, besneeuwde bergtoppen, bossen, moerasgebieden en ga zo maar door. De variatie in natuur & landschap is gewoon enorm. Dat geldt overigens ook voor de wegen die van best goede kwaliteit zijn. En daarnaast hebben we ook geluk met het weer. Met een gemiddelde temperatuur van 14 - 18 graden Celsius en slechts een enkele regendruppel, kunnen we zeker niet klagen.

Later zal ik een uitgebreid reisverslag op deze website plaatsen.

Copyright: © 2009 ~ hansenwebsites.nl~ All rights Reserved