15/08/2014  » Interactief

Interactief betekent o.a. dat je op elkaar kunt reageren, dat je elkaar kunt beïnvloeden. Door interactief te zijn, zeker als je actief bent op het internet, stel je jezelf wel kwetsbaar op.

Omdat deze website vooral eenrichtingverkeer is, dus niet echt interactief, heb ik ook een pagina op facebook. Daar plaats ik niet alleen berichtjes over deze website, maar ook over dagdagelijkse dingen. Hier kunnen lezers dan op reageren, waardoor interactie ontstaat. Nu zit ik niet de hele dag achter mijn pc op reacties te wachten, maar vind ik het wel erg leuk als men op een berichtje reageert. Hierdoor kan ik, via deze digitale weg, toch contact houden met de mensen die deze website bezoeken. Ook ontstaat de mogelijkheid dat andere lezers weer op een berichtje reageren, waarbij ik wil benadrukken dat dit geen forum is.

Door facebook voor het interactieve deel te gebruiken, heb ik gezien dat het artikel van 8 augustus 2014 (prutsers zijn het) nogal wat reacties heeft opgeleverd. Het bericht werd in een week maar liefst 422 maal aangeklikt. Als je een dergelijk artikel schrijft, weet je dat er verschillende meningen zijn dus ook dat er verschillende reacties op kunnen komen. Wellicht hebben verschillende lezers er zelfs gesprekken over gevoerd, meningen over uitgesproken. Dat is een goede zaak. Het gaat hier immers niet over mijn persoon, maar beschrijf ik een gedragsvorm van bepaalde motorrijders.
Het staat ieder vrij om via faceboek te reageren op mijn berichtjes of geschreven stukjes. Respect is hierbij een mooi uitgangspunt.

Copyright: © 2009 ~ hansenwebsites.nl~ All rights Reserved