14.08.2015  » Een nieuwe testopstelling: Zumo 590

In december 2014 plaatste ik een testverslag van de Garmin Zumo 590 op de website (zie Tips, Garmin Tips, Review). Inmiddels is het toestel op verschillende punten aangepast en is dat een mooie reden om het toestel nog eens te bekijken

Als 'freelancer' is het niet alleen moeilijk om aan informatie te komen, maar is het des te moeilijker om recente toestellen te krijgen waarmee je kunt testen. Het is niet verwonderlijk dat eerst de 'gevestigde namen' van informatie en materialen worden voorzien.
Waypoint was zo vriendelijk en behulpzaam om mij van een Garmin Zumo 590 te voorzien voor de duur van deze (gebruikers)test. Hiervoor ben ik hen natuurlijk erg dankbaar!
Inmiddels heb ik het toestel al op mijn KTM gemonteerd (zie afbeelding) en kan ik door deze opstelling de Zumo 590 LM goed vergelijken met de TomTom Rider 400.
Deze toestellen zijn op dit moment de meest gekochte toestellen in het (top)segment voor motorrijders.
Ik zal tijdens mijn motorvakantie (rondreis Alpen met bezoek aan KTM fabriek) zo'n 3000 km afleggen. Hierbij kunnen de beide toestellen (voorzien van aangeleverde routebestanden) laten zien over welke kwaliteiten ze beschikken. Een ideale gebruikerstest dus!
Mijn bevindingen zal ik later met jullie delen via een review op deze website.
Tijdens mijn motorvakantie ben ik afhankelijk van Wifi en wellicht zal ik hierdoor minder vaak op het web of de digitale media te vinden zijn.

Copyright: © 2009 ~ hansenwebsites.nl~ All rights Reserved