13.01.2018 » Navigatie vaardigheden verbeteren in 2018?

Of je nu een Garmin Zumo of een TomTom Rider gebruikt tijdens je motorritje, bij elk toestel is enige vaardigheid vereist. Ook in 2018 kun je bij Horizon Motor Reizen een bijzondere training volgen: een combinatie van een training met een mooie motorreis in Sauerland.

Toen in 2017 het concept Reis & Training voor het eerst werd aangeboden was het natuurlijk de vraag of het zou aanslaan. Ik weet nog dat ik als trainer / coach veel uren achter de pc heb gezeten, om 2 goede trainingen samen te stellen. Door mijn didaktische ervaring en de hulp van m'n vrouw (docente) lukte het om 2 trainingen uit te werken; een voor 'beginners' en een voor 'gevorderden'. Geïnteresseerden mochten (moesten) zelf bepalen aan welke training ze wilden deelnemen. We wisten dat we hierdoor risico zouden lopen dat er een 'mismatch' zou ontstaan. Als mensen over eigen kennis / vaardigheden moeten oordelen, dan kan het voorkomen dat men zichzelf overschat.
Deze les heeft ons natuurlijk doen nadenken, hoe wij dit jaar de trainingen vorm willen geven. Uiteindelijk willen we altijd uit ervaringen leren en hierdoor onze trainingen verbeteren!
De trainingen in 2018 zijn dan ook niet meer gericht op een specifieke gebruikersgroep, maar vooral gericht op inzicht en praktische vaardigheid. Door inzicht te krijgen, kun je zelf nieuwe dingen ontdekken en problemen oplossen. Door praktische vaardigheid ben je niet alleen sneller, maar heb je ook meer plezier van je navigatie apparaat!
Bij het samenstellen van de nieuwe training maak ik volop gebruik van daadwerkelijke praktijksituaties; eigen ervaringen en ervaringen van reisbegeleiders (HMR); dus geen theoretisch geneuzel.
Mocht je geïnteresseerd zijn, kijk dan eens in de brochure of op de website van Horizon Motor Reizen. De trainer / coach is je nu bekend.

Copyright: © 2009 ~ hansenwebsites.nl~ All rights Reserved