13.12.2015 » Routenavigatie (apps) voor de smartphone

Steeds meer mensen maken gebruik van routenavigatie apps op hun smartphone. Drie gratis apps voor een android toestel.

De (bijna) gratis app van TomTom is wellicht de bekendste. Bijna gratis, omdat je slechts 75 km per maand kunt navigeren. Wil je meer, dan moet je naar de betaalde versie. Gemakkelijk te gebruiken door de bekende TomTom lay-out die je ook in de moderne toestellen aantreft. Helaas kun je het kaartmateriaal niet op de SD kaart installeren.


Here is een (kaart)product dat ook in gebruik is bij Garmin toestellen. In deze app maakt men gebruik van de open source kaarten van Open Street Map. Net als bij Google maps kun je de kaart ook wisselen naar Satelliet beeld of Transit verkeer. De menu-besturing is niet zo gemakkelijk / mooi als bij TomTom, maar na enige gewenning werkt het prima.


Een handige gratis app met veel mogelijkheden. De kaart heeft een 3D opmaak met een speciale modus voor 'Head Up Display'. De tool is ook offline te gebruiken. De menu-sturing is best lastig omdat er veel functionaliteiten in de app verwerkt zijn. Toch is dit een app die je zeker eens kunt bekijken / testen, juist vanwege de vele mogelijkheden!

Copyright: © 2009 ~ hansenwebsites.nl~ All rights Reserved