12.11.2015 » En we veranderen gewoon mee ...

In een snel veranderende wereld heeft elke wijziging een effect. Ook al zou je het nog zo graag willen, je ontkomt er vaak niet aan om hierop te reageren.

Zo is het voor mij al bijna een traditie om tijdens de winter periode de lay-out van de website te wijzigen. In het motorseizoen zit ik eerlijk gezegd liever op de motor en schrijf ik de ideeën gewoon op voor later. In tegenstelling tot de vele 'kant- en klaar websites' is deze website nog ouderwets programmeerwerk. Het kost veel tijd, maar het geeft mij wel voldoening!
Heel anders is de reden waarom ik, per onmiddellijke ingang, geen gratis routes meer beschikbaar stel. Gedurende de laatste maanden heb ik regelmatig mijn routes aangetroffen op zogenaamde portals die gratis routetracks aanbieden. De laatste jaren is kennelijk een gedachtegoed ontstaan dat alles wat op het internet te vinden is, ook gewoon gebruikt kan/mag worden. Bronvermeldingen of respect voor intellectueel eigendom (zeg maar auteursrecht) zijn passé.
Men vergeet hierbij dat het ontwikkelen (en uitwerken) van een motorroute veel tijd, energie en ook geld kost. Voordat ik een motorroute op de website publiceer heb ik hier ongeveer 20 - 40 manuren aan gewerkt. Daarnaast heb ik de route minimaal tweemaal volledig gereden.
Om dit te kunnen doen heb ik inkomsten nodig en die komen uit mijn website. Geen inkomsten, betekent dus ook geen nieuwe routes!

Vanaf heden zijn alle routetracks gratis verkrijgbaar, net als bij de portals. Alleen de professioneel uitgewerkte routes zijn niet meer gratis. Daarvoor krijg je dan wel een kwaliteitsproduct!

Copyright: © 2009 ~ hansenwebsites.nl~ All rights Reserved